F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu işe girdiğimde 1 aylık harcıcam parayla girdim 0 dım milyonluk oldum ama kaldıracın yanından geçmem ... gözümün önünde 20-30 binleri bu şekil taktik uygulayanlar kaybetti. ama siz işi tam çözdüyseniz ayrı.

örneğin xlm ye kaldıraç açarsın 3 mum yeşil diye btc bi çakar hobaa hoşgeldin yağlı urgan
Xlm örneği vermişsiniz mesela ben 1 saatlikte 3 tane uzun yeşil mum görürsem short açarım hocam long açmam
KutukPrens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaldıraçla işlem yaparkan indikatörleri kullanmak daha mantıklı.
20x gibi kaldıraç açıyorsanız 1 dakika ile işlem yapmak yine bana göre daha mantıklı.
Mesela ben 1 dakikalık grafikte macd ile işlem yapıyorum, özellikle kesiştiği yerleri işaretledim yukarıdan da yükselişini ya da düşüşünü görebilirsiniz.
Tabi ki hocam indikatörlerden de yararlanmak gerekiyor tabi ki.
ozgurcetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam dediklerinize istinaden baktım daha dediğiniz gibi olan bir coine denk gelmedim
Yakında video veya fotoğraf şeklinde anlattığım bir konu açarım hocam. Çoğu kişi anlatmak istediğimi anlamamış maalesef.
erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam 10 dolarla girmiş sayfalarca yorum yapılmış. Ciddiye almaya gerek yok. 100k TL ile 20x kaldıraçlı işlemde kazanç sağlayabiliyorsan. Engin bilgilerinden faydalanmak isteriz. Aksi taktirde kusura bakma ama 10 dolarla insanlara gaz verip günahını almaya gerek yok. Ben uyarımı yaptım diyorsun ama ortalık aç gözlü insan kaynıyor, sen 10 dolar basarsın adam evini basar, tüm hayatı alt üst olur.
Hocam kaldıraçlı işleme hele de 20x kaldıraca 100k para basmak akıl karı değil. Ben 16 dolar bnb bozarak girdim denemek için çünkü 16 dolar kaybetsem umrumda olmazdı. O yüzden zaten konunun her yerinde uyarı yaptım. Dediğim gibi benim tek lafımla ev parasını 20x basacak biri varsa o parayı çöpe atsın daha rahat eder. Konuyu açmamdaki amaç bakın böyle bir şey var 2-3-5-10 dolar atın deneyin öğrenin demekti.
rangerone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir stop koymayı akıl edemeyecek adam da bir zahmet borsaya falan girmesin.
Stop koymak ve hırs yapmamak lazım. Gözünüz doymaz ve hırs yaparsanız 10 gün her gün 2x yaparsınız bir gün gelir liq olursunuz. O yüzden her zaman temkinli olmak lazım.