Konu
SATIŞ : Mobil Uygulama
16-05-2021, 14:31:21
Vsepik34
Öncelikle herkese hayırlı hafta sonları,
Yaklaşık 8 aydır özenerek yaptığım mobil uygulamamı satışa çıkartıyorum. Öncellikle uygulama hazır tabanli bir uygulama olup kontrol paneli mevcuttur yani işi bilen bilmeyen herkes rahatlikla yönetebilirler. Mobil uygulamanın konusu iddia tahminleri ile alakalı hazir kuponlar ve tahminler ekleyerek yonettiğim bir mobil uygualamadır. Özellikle memur olduğüm için gayet dürüst ve temiz bir sekilde yonettim. Zaten anlaşacağımız kisıyle mail adresine gelen maillerden yaptiğim geri iadelerden herkes bunu detayli olarak anlayabilirler. Uygulamaya gelecek olursak 18bin indirmesi mevcut olup şuan hicbirsey yapilmasa bile aylık kazancı 1200-1500 arası civardadir. En altada detayli kazandiğım ücretleri paylaşacagim. Uygulamadan yeri gelip 7binli rakamlara kadar kazandıgim zamanlarda oldu uye sayisi oturmus olup kazancinizi surekli olarak artarak saglayabileceğiniz bir uygulamadır. Detaylari pmden özel olarakda konusabiliriz. Sizlerden ricam ciddi alıcilar iletisime gecerse sevinirim birbirimizin zamanini calmayalim.
Uygulamaya istediğim fiyat : 4500 Tl sadece bugun için geçerli fiyattir. isteyen olursa Play Console hesabimla birliktete devredebilirim. Nakit ihtiyacim oldugu icin satiyorum az da olsa pazarlik sünettentendir.
Asaği kisma aldiğim odemeleri ve istatistikleride paylaşıyorum