F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam analizine birşey dediğim yok ama demek istediğim bu coinlerde grafik bir işe yaramaz yaşarız görürüz. vitalik amcam saldı ortalığa 500 trilyon adet yani bunu alanların coğu bilinçsiz alıcı istersen telegram gruplarına gir hayallere bak 1 dolar

şimdi diyeceksin doge nasil oldu dogenin piyasada gezeni bunun 3/1 i sınırsız olsada ve destekleyen elon oldu yoksa doge bugun 20 kuruş üzerine çıkamazdı. Ya kendimde vardı 1-2k tl ye aldığım milyon doge hiç bişy olmaz diye sattım geçtim 1 kuruş 2 kuruş oynardı

mesela btt bu bile tron ağına justin satın alana kadar 1-2 kuruştan fazla oynamış bir coin degildir. 1 milyon tanesini 4k tl ye alıp 69 bin tl ye sattım neden justin amcam aldı vs. yakım muhabbeti derken uctu yine dipte çıkar çıkmaz degil ama tırmanırken yiyecegi satışlardan uzar gider.

shibayı yüksel fiyattan alan insanlarn hepsi korkuyla parasını kurtarmayı bekliyor yukarda görücez bakalım inş. çıkar bendede cok var ama ben 2 ay önce 3-4 dolara almışım yani 0 lansa umrumda olmaz.
An itibari ile formasyonda yukarı yönde kırılım başladı, saatlik mum kapanışını trend çizgisi üzerinde yaparsa alım yapacağım. Bugün saat 21:00'deki durum zıt görüşlerimiz için bir cevap olabilir.