Arkadaşlar kafama takılan 2 soru var bilenler uzman olanlar bu konu hakkında görüşlerini yazarlarsa memnun olurum.

1- Konu içerisinde resim eklerken, resim adını "proje-çalışması" mı yoksa "proje-calismasi" olarak mı yazmalıyız.
Eklediğimiz bu resmin alt etiketini de Aynı şekilde "Proje Çalışması" mı yoksa "proje-calimasi" olarak mı yazmalıyız.

Bunu neden sordum, büyük bir kaç seo firmasının internet sitelerini ve bloglarını incelediğim de her iki durumla da karşılaştım açıkçası. Kimisi türkçe karakter kullanmayarak ve boşluk yerine - kullanarak alt etiketini girmiş. Kimiside düz türkçe karakter kullanarak alt etiketini yazmış.

2- Bu sorumda da bir konu düşünelim. Örnek olarak " En iyi Kalem Çeşitleri " Bu konuda da bir içerik yazdığımız zaman, bu kelimeyi google da arattığımızda kullanıcılar bunları da aradı diyerek bize 3-4 cümle soru kalıbı çıkartıyor. Ayrıca sayfanın altında da farklı önerilen aramalar gösteriyor. Tüm bu aramaları ve soru kalıplarını sitemizde tek bir başlık altında mı toplamak daha iyi, yoksa ayrı ayrı başlık açarak sitemizde daha fazla sayfalar oluşturmak mı daha iyi.
Benim düşüncem tek bir konuda toplamak üzerine yapılmalı.

Fikirleri ve düşünceleri olan arkadaşlar bekliyorum. Saygılarımla..