bağkur ödense de niye bir ağrı kesici yazdırdık diye 18 TL muayene ücreti neden ödedim hala anlamıyorum
O da ayrı bir olay tabi. Bende geçen ay şurup yazdırmak istedim en ucuzunu karşılıyormuş, e ucuz olanı kötü ben onu niye içeyim yazık değil mi bana dedim doktor güldü

Gittim 105₺ ödedim cebimden aldım.. 100 tane ağrı kesici varsa en ucuzunu ödüyor devlet. Ha bir de gözlük için verdiği destek %10'u bile değil. Çarşıda tezgahta satılan Çin malı gözlük çerçevelerinin parası kadar para karşılıyor ve hiç bir optik'de o fiyata çerçeve yok. En son 3 yıl önce gözlük aldık babam ile verdiğimiz 2.180₺, karşılanan 182₺... Fazla söze gerek yok hocam.
Güncelleme: Gözlük hakkını daha da düşürmüşler, o zaman 182₺ baya iyiymiş. Şimdi o gözlükler oldu 5K ama karşılanan bedel şöyle: Sigortalı bir çalışan 3 yılda bir defa olmak şartıyla 38,24 devletten gözlük yardımı desteği alır. Eğer alacağınız gözlük 100 TL ise bunun sadece 40 TL devlet tarafından karşılanır. Eğer 120 TL ise gene 50 TL devlet ödeyecek 80 TL de siz ödeyeceksiniz.
O paralara gözlüğün camını alamazsın bu nedir ya araştırınca kahroldum.