emresari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abone oldum hocam.
Pesi çocuğunuz bende daha iyi oynuyor 😊
Teşekkür ederim hocam. Futbol hastası ve her gün pes oynuyoruz.

ivayazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abone oldum umarım güzel yerlere gelir kardeşimiz
Teşekkür ederim.

berkeselcuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam abone oldum , mikrofonu kendinize daha yakın bir yere koyarsanız daha iyi olur gibi oyunun sesinin altında kalmış sesiniz son videoda. Başarılar
Teşekkür ederim hocam evet bende farkettim ama bir daha çekemedim videoyu kullaklık mikrofonundan anca bu kadar oldu sanırım bir tane mikrofon alacağım.

cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bütün videoları beğenip abone oldum

maşallah allah bağışlasın dünya tatlısı bir oğlunuz var.
Teşekkür ederim hocam darısı sizin başınıza inşallah.

xahmetgumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abone oldum hocam ☺
Teşekkür ederim.

Medyazet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abone Olundu
Teşekkür ederim.

SEBTURKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle Arda'nın gözlerinden öperim Arda'nın abone sayısı 18 oldu

Yalnız ben halen 1 adet oğlunuz kısmında takıldım Oradan bana 1 adet oğlan lütfen.

Video editleme programı olarak Movavi Video Editör PLUS'ı öneririm.

Steam üzerinden enpara veya papara hesabınızla alırsanız paranızın yarısını geri iade ediyor.

Hem çok çok ucuz hem lisanslı hem alanında bütün ihtiyaçları karşılıyor ve basit. Sizin çocuk bile kullanabilir kısa sürede.

Bu arada ARDA jenerik harikaymış. Bende isterim 1 tane jenerik

NOT: Bu aralar küçük resimler moda. Videolarınıza küçük resimler kullanırsanız daha ilgi çekici oluyor ve clickbank etkisi oluşturuyor.
Tşk ederim hocam. Evet bende az önce farkettim 1 adet diye belirtmişim
video editleme olarak movavi kullanıyorum suanda demo şeklinde ilerliyorum Steam hesabım var enpara kartımda var oradan lisansını alayım lazım olacak.
Jeneriği kendi istedi her videoda istiyor. Sizede hazırlarız ne demek. Küçük resim için sanırım ekstra bir tasarım ve ilgi gerekicek değerlendireceğim hocam ilginiz için çok teşekkür ederim.