fratkuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün 40 dolarla 17 dolar kar yaptım. Sonrasında da bir çok coin alımı yapıp satış emirlerini de girdim.
Uzun süreli tecrübelerime dayanarak konuşacak olursam ; artık bilinen teknik analizler falan işlemiyor. Hissi kablem vukuu tamamen. Aslında bir çok coin de al beni diye bağırıyor. IQ su çift haneli olan herkes bu işi kavrar.
Tabi ki hacmi düşük olan kedi köpek coinlerinden uzak durmakta fayda var.
SiberWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
x20 kaldıraçla girdiğiniz işlemin Liq olma ihtimalini ve piyasanın oynaklığındanda bahsedin bence. Elon bir tweet atar x20 işleminizin liq olması saniyelere bakar. Eliniz ayağınız kitlenir kalır işlem falan kapatamazsınız. x5'ten fazla kaldıraça girmeyin.
AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hırs yapılmadığı müddetçe güzel gelirler elde etmek mümkün.
metapak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biraz önce grafiğe baktım hakikaten kırmızı mumlardan sonra yeşil, yeşil mumlardan sonra kırmızı mum geliyor ne kadar ilginç
şaka bi yana kaldıraç işlemleri çok risklidir bi anda liq olursunuz ve ne olduğunu anlamazsınız. Altında teknik bi analiz yoksa kumar oynuyorsunuz diye düşünüyorum.
Mum sayılarına bakarak değil de btc paritesini anlık takibi, dominance takibi ve destek-direnç noktalarının gözlemi ile kaldıraçlı işlem yapıyorum. Ama asla 20x ile işlem yapmam.
KOLCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ters bir ana kalmanıza bakar. Hele xx tutarlar o oran ile anında buhar olur.
AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet.

Yalnız burada olay farklı, 47bin desteği kırıldı. Yolculuğumuz 44 bin desteğine doğru devam ediyor.
ComputeRr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle konunda kaldıraç belirtmeden milletin evini yıkmaya sebebiyet vermen demektir ! Yok 20x kaldıraç açıyorum yok alıştım falan filan, Bilinçli Olarak Bakalım Ani bir dump yapsınlarda senin o saatlik mumun elindeki tüm parayı alıyor mu almıyormu( Öyle Saatlik Mumlarlada Çok olası birşey değil Birçok Teknik Açıdan Grafik olarak Desteklemesi Lazım ) fazla uzatmadan.

Ben Kriptodan uzağım işimde olmaz , Sizlere Tavsiyem Kesinlikle Kaldıraca bulaşmayın! illaki kriptoya girecekseniz analiz teknik eğitim dersleri alın kesinlikle ve kesinlikle kaldıractan UZAK DURUN !
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5k para ile girdiğinizi varsayıyorum 7 gün başarılı olsanız;

5x2 = 10
10x2 = 20
20x2 = 40
40x2 = 80
80x2= 160
160x2 = 360
360x2 = 720

temiz para hocam zenginlik nasıl bir şey
SiberWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstte arkadaşın bahsettiği "teknik analiz artık işe yaramıyor." cümlesine katılıyorum, normalde teknik analiz babalar gibi çalışıyordu bu piyasada fakat artık teknik analizden anlamayan fenoların söylediği coinlere giren yüzbinlerce insan olduğu için tutarsızlıklar meydana geliyor. 4 kırmızı yakıyorsa 5. mumunda kırmızı yakma ihtimali artık çok yüksek. Panik satışları hat safhada, teknikten anlamayan insanlar var. MA, Bolinger, RSI vs. bunları 100 - 200 bin tl çeviren insanlara söylediğimde yüzüme bakıyorlar ne olduklarını bilmiyorlar. Kripto piyasası artık tamamen botların ve fenoların tek elinde olan teknik analiz ve temel analizin çalışmadığı, hacklenen bir coinin bile %300 pump olmasına sebebiyet veren bir sisteme evrildi. İşin özü x20 kaldıraça gireceğime rulet oynarım.
DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 dolar 1 haftada 17k ₺ ediyor o da iyi para hocam
Ahi40 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 dakikalık grafik izlemeye devam edelim yeşil mum ve iğneler güzel yerler %10-15 alıp kaçmak lazım tabi ki
Çoğu arkadaşımız yanlış anlamış beni. Kimseyi kötü yola soktuğum veya yanlış bir şey yaptığım yok. Tüm uyarıları yaptım, zaten benim lafımda hiç araştırmadan denemeden bu sistem yapacak olan yüklü girecek olan varsa ona ben bir şey diyemem batmaya mahkumdur. Mesela şuan BTC 15 dklik grafik izleyin pc başından hiç kalkmadan. O zaman ne demek istediğimi az çok anlarsınız. Zaten 20 kaldıraç ile %10-20 almak saniyelik bir iş. Her saat başı 1 kere yapıyorum.