Merhaba bana dün mail geldi bana ait içerikleri yabancı bir firma şikayette bulunmuş ilgili domain firması bana mail atmış domanini kapatırız vs. Diye böyle birşey olablirmi buna kim nasıl karar veriyor? Kendime ait içerikleri kaldırmak zorunda kaldım. Varmı başına gelen daha önce.. gelen mail aşağıda.
Alıntı
Merhaba Salih Aslan,
Size ICANN tarafından akredite edilmiş Nics Telekomünikasyon A.Ş. den ulaşıyorum. Nics Telekomünikasyon alan adınızın kayıt firmasıdır.
Aşağıdaki içeriğin yayından kaldırılması bildirimi yasal olarak sorumlu firma olduğumuz için bize iletildi. 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınları Düzenleme kanunun 5. Maddesinde belirtildiği gibi alan adınızın yayınını durdurma veya süreci başlatma ile yükümlüyüz.
Sizden ricam ikinci bir uyarıya gerek kalmadan sitenizde yer alan bu içeriğin web sitenizden silmeniz ve tekrar yüklenmesine engel olmanızdır.
Lütfen gerekli aksiyonları alınız. Bu içeriğin yayından kaldırılması bildiriminin hatalı olduğunu düşünüyorsanız şikayetçi kurum/kişi ile iletişime geçebilirsiniz.
Son 24 saat içinde aksiyon aldıysanız bu epostayı dikkate almayınız.