dKs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şöyle gelişti hocam 2020 temmuzda geçirdim soruşturmayı İstanbul’ Ataköy vergi denetim kurumu baktı dosyaya
Bahse konu inceleme içeriği
2017-2018-2019 yılları hesaba giren para trafiği oldu benim şirket şahıs şirketi 2018 de kuruldu şahıslardan gelen paraya takılmadılar hiç sadece e ticaret üzerinden gelen paralara bakıldı bu arada rakam vermek istemem ama milyon katlarında bir rakam girişi vardı konudan konuya şahıstan şahısa ve inceleme yapan müfettişe göre değişir elbet.
Anladım, geçmiş olsun size. Dediğiniz gibi müfettişle de alakalı olabilir.

selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz yol makul. Ancak şunu düşünün mesela bana her gün para geliyor çok çeşit isimden. Düşünsenize hepsi borç ödeme yazsa bu seferde tefecilikten sıkıntı

Ama ara ara olan işlerde dediğiniz uygun. Maliyenin baktığı devamlılıktır.

Her gün açıklaması olmayan bir sürü para gelirse. Bir de forumlarda üyelikleriniz varsa. Hele ki şikayet olmuşsa kurtaramazsınız.
Teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi vergi ödememe amacı ile sürekli yapılacak bir iş değil. Sürekli yapılırsa izah edilemez zaten.