SagaNetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
SEO IP Adresi olarak adlandırlımasının sebebi bizde mevcut olan A Class IP Adresi olmasıdır.Google SEO Açısından A Class IP adreslerine daha öncelik vermektedir ve A Class IP Adresleri diğer Class IP Adreslerine göre çok daha değerlidir.Bu sebepten dolayı SEO IP Adresi Olarak adlandırmış bulunmaktayız.

Saygılarımızla,
yıllardır seo uzmanı olarak hizmet veren biri olarak a b c class gruplarına googlenin hiç bir önceliği olmadının altını çizerim. ek olarak sizin deyiminize göre seo calısması yaptım bir çok sitenin ip clası o zmn c class yani sitelerin 1. sırada olması ve buna ek olarak sizin söylediklerinize göre rakiplerimin a clas olması benim 1. sıra gecmemin imkansız oldugunu söylüyor ama böle bişi söz konusu değil! lütfen etik şekilde insanlarla ticaret yapın . hiç bir gerçeğe dayalı olmayan bilgilerle insanları kandırmayın. bu forumun her bir bireyi kendi adıma benim için değerlidir ve hiç kimsenin kandırılmasını istemem. google tarafından paylaşılan böyle bir ayrıcalık oldunu belirten herangibir kaynakta bulunmamaktadır.