Fenerbahçe taraftarının artık hem destek tam destek olayını sürdürmemesi gerekli, ayrıca 8 yıl şampiyon olamamak takımın sportif başarısının gerilediğinin net bir göstergesi, biz böyle desteği verdikçe futbolcularda, yönetimde "zaten her sene destek veriliyor" gözüyle bakılıyor. Yanlış anlaşılmasın destek verilmesin demiyorum, fakat artık "ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk" bunları bırakmamız lazım, yoksa daha çok şampiyonluk gider ayrıca 10 sene daha olma görürüm ben o büyüklüğü. Ayrıca konferansa katılması da Fenerbahçe gibi bir takıma yakışır değil, tabi ki de katılacağı zamanlar olacak ancak 7 sene şampiyon olamayıp + olarak konferans eklersek durumumuz pek iç açıcı olmaz. Finansal başarısı bir yana başkanın ya tamam ya devam demesi gerekli, Emre konusu da öyle. Devam edeceklerse büyük değişiklikler lazım. Devam etmeyeceklerse zaten her şey değişir, fakat şimdiye kadar başkanlığını açıklayan olmadı, sanıyorum ki bu maçtan sonra olacaktır. Akşam için tahminim ise Gs şampiyon olur diye düşünüyorum.