AykutAvsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ülkeyi kurtaracak olan gençlerdir. Gençlerden umudum yok diyenlere cidden uyuz oluyorum diye bilirim. ( Sizi kastetmiyorum )

Türk genci ne yapsın ? Döviz almış başını gidiyor. Telefon almak istese pahalı, bilgisayar toplasa pahalı, üniversite okusa iş imkanı yok, asgari ücretle işveren zulüm ediyor, en basitinden market fiyatları uçmuş gidiyor. Araba felan bunları saymıyorum bile. Sırf bilgisayar toplayıp arkadaşıyla oynamak için çalışan 15-20 yaş arasında binlerce insan var. Yurt dışında 1 ayda çalışıp alacağı ürünleri, ülkemizde 1 sene çalışsa alamıyor.

Türk genci hayatını yaşayamıyor. Hayatının en güzel yıllarında zevk alamıyor.

Bırakın şu gençleri eleştirmeyi. Sosyal medyada 2-3 saçma video görünce genelleme yapmayın. Bu ülkenin gençlere çok borcu var.
konuyu sadece soru amaclı açmıştım benım yorumumuda aşşagıda bıraktım r10 halkının cevaplarını merak ettiğim için, cok güzel işler yapan gençler var
bknz

TÜBİTAK Tarafından Reddedilip, Dünyada Kabul Gören 10 proje

yazarsanız aslında sorunun gençlik olmadığını gençlerin calışıp bişey yapamadığı icin böyle şeylere yöneldiğini ve toplumun böyle insanları az önce kastettiğim videocular katagorisinden altta gördügü bir ortamdayız NE YAZIKKİ umudunu yitirme diyen arkadaşlar olmuş yurt dışındaki çocuklar 13 - 15 yaşına kadar istediği oyun bilgisayarı , yaşam standarttı , sosyalleşme ortamını gördüğü için hayata atılması daha kısa sürüyor ancak gelir düzeyi düşük ülkelerde bu durum tam tersi insanlar 30 yaşında hayata atılabildigi icin içinde hep oynayamadığı oyun , takılamadığı ortam , alamadığı şeyler oluyor bu yüzden hayatına bile adapte olamıyor...