ismailcavus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Global diye hesap kastıklarını sanıyorlar bazı arkadaşlar.. %40 Hint, %20 Irak, %20 Türk.. Vs sonra reklam vermeye çalışıyorlar. Eğer bu duruma düşeceksen fake kadın hesabı kasıp futbol sayfasına çevir daha zekice bir hareket olur. Ha yok ben belirli bir kitleye hitap etmek istiyorum diyorsan da nich konu işle.. Global hesapta Asya ve ortadoğunun hiçbir değeri yok aksine sayfanıza yazık edersiniz. Sana tavsiyem git ABD Military sayfası aç ya da baseball sayfası.. Abd gibi alım gücü yüksek ülkelere uygun hesaplar sana paralelinde iyi paralar kazandırır. Kafana takılan soru olursa da alıntılayarak sorarsan seve seve yardımcı olurum
genellikle evet erkeklere özel araba military futbol sayfaları tutabilir sıfır hesap ile kasmayı düşünüyorum önceden baya bi post hazırlayacağım sonrasında paylaşmaya başlayacağım şimdilik bi kaç sorum var

günde kaç post veya story atmalıyım reels de kullancağım ağırlıklı sizce yeni bi sayfa olarak kaç post atmalıyım
postlarda vs amerika konumunu etiketlesem hatta bir amerika vds ile fotoğrafları yüklesem yani hesabın konumunu tamamen amerika yapsam bu bana bir fayda sağlar mı
direk biryerden reklam almalımıyım yoksa sayfa belli bir düzeye gelince mi reklam almalıyım

tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

sizi yormamak adına internetten tavsiye ettiğiniz bir kaynak vs varsa tavsiyenizi dikkate alacağım bende araştıracağım şimdi bakalım hayırlısı