Çok fazla anahtar kelime olacağı için minimum bütçeyle maksimum verimi almak adına açtım aslında konuyu. Her bir anahtar kelime için ayrı ayrı çalışma yaptırmak oldukça pahalı olacaktır.
Seo konusunda denemediğim paket, servis kalmadı. Ondan dolayı başarılı olan servisler kadar başarısız olanlarıda biliyorum. Son aldığım 4 farklı seo hizmetinden sıfır fayda aldım. Karar verdim verim aldığım hizmetler dışında alım yapmayacağım.
Şahsi tavsiyem 200-300 lira arası 4 anahtar kelimeye çalışma yapan paketlerden almanız. Wm Aracında önerebileceğim biri var ben daha önce verim aldım. Ancak şu an o çalışma aynı verimi verir mi bilmiyorum. Google algoritmalarını güncelliyor.
Ayrıca kendinizde reddit, plurk, scoop, yaay , academia gibi backlink alabileceğiniz ve hızlı indexlenen sitelerden hesap açıp backlink alın.
Anahtar kelimeleriniz rekabetin yüksek olduğu kelimeler. İşiniz çok zor. Ben şuana kadar bir sitemde başarısız oldum. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı. O sitem için bahsettiğim kişiden hizmet almadım 200-300 lira tek kalemde fazla geldi. Parça parça 500 lira harcadım, sıfır etki aldım.