armağan çağlayan çok çok iyi bir sunucu yada televiyoncu oldugu için kanal tutulmadı. gelen konuklar sayesinde kanalı izleniyor. kanala 1 ay konuk almasın vlog çeksin kanal tepetaklak olur. kendisi çok kibirli ve ukala bir insan. eski şarkı yarışması programlarını izleyin anlarsınız. ve dikkat ettiyseniz konuklar tam ikon konuklar ve gündemdeki isimler. produksiyon google trendlere gore konuk alıyor bunu anlamamak için webmaster olmaya gerek yok. ayrıca sordugu sorular da kendi soruları değil. uzerınde 1 hafta calısılmış sorular oldugunu düşünüyorum
kanalın yaptıgı iş güzel, izlenir ama ben kendisini sevmiyorum izlemiyorum. 1-2 videosunu izledim sadece o da konukları takip ettiğim için.
bu gelen bahar ismindeki konuk da, insanlıgını kaybetmiş şöhret olmak ve ismini duyurmak için herşeyi yapan bir oyuncu. hayatı sinemadan başka bişey değil.
zaman kaybı derken bunları kastettim. siz seversiniz izlersiniz. kimse de karışamaz. tercih ve zevk meselesi.
hocam armağan çağlayan'ı yerdiğinizi düşündüğünüz şeyler tam olarak neden iyi olduğunu anlatmış. kanala 1 ay konuk almasın demişsiniz de bu adamın olayı zaten konu seçip sansasyonel soru cevaplar yapmak.

bir kanal 1 ay dizi yayınlamasın da görün der gibi bir karşılaştırma olmuş. üstteki arkadaşa katılıyorum. beğeni duygusunu dışarıda bırakırsanız kanal bir yükseliş ve başarı örneği. ayrıca bu tür projeler illa ki beğendikleri kişileri çıkarmaz. çıkardıkları kişilere bazen öyle sorular sorarlar ki ne mal olduklarını anlarsınız. mesela bahar candan'ın saf saf ağlamaya başlaması gibi. armağan çağlayan bizden aptal değil o kadının ne olduğunu biliyor merak etmeyin.