İmzamdaki sitemde mil hesaplama, kdv hesaplama, alan hesaplama gibi hesaplama araçları var ve anahtar kelimelerde hep hesaplama kelimesi geçiyor. SEO çalışması yaptırırken sadece hesaplama kelimesi kullanmak mı daha mantıklı olur yoksa her bir anahtar kelime için ayrı ayrı mı çalışma yapılmalı?
Tek bir kelime üzerinden seo çalışması yapma devri kapandı ! İsterseniz deneyin. Yani ben " hesaplama" kelimesinde ilk sırada çıkmak için içerik oluşturuyorum. Bağlantılarımı ona göre alıyorum. Tanıtım yazıları alıp o kelimeden siteme link ekletiyorum. Sonu hüsran olur. Bu şekilde ceza alan bir siteyi de kimse kurtaramaz.
Karda yürüyüp izini belli etmeyeceksin. Yani öyle bir izlenim asla bırakmayın. Ben bu siteyi açtım insanları hesaplamaları rahatlıkla yapsın diye. Vermek istediğini mesaj bu olsun.
Örnek yıllar önce bir konu hakkında sürekli benzer içerikler girdim. Sonuç o kelimede bugün bile çıkamıyorum. 10 yıla yakın bir süre geçmesine rağmen. Ben bu olaylara çok tanık oldum. Çok gördüm, yaşadım. tecrübe edindim.
Unumu eledim eleğimi astım şimdide ...