20 yılımız var bu işlerde uçanı kaçanı yaş gurubunu konuştuğu cümleden kim olduğunu çözebilme zevkimiz var şu yukardaki yazıyı bizim hekimimiz yazıyorsa zaten 16 yaş ile 21 yaş arası bir grup şu cümleyi kullanabilen bir insan tipi senin kardeşini dövüyorlarsa biz ne yapalım burası r10 formu webmaster grubu mafya grubu değil, veya polis ahlak grubuda değil git şikayetini yap burada anlatınca ne değişecek ?
Ben şuan yazdıklarınızı okuduğumda. 15-16 Yaşında bir çocuk gibi davranış sergilemiş görüyorum sizin. Çok bariz belli oluyor 20 Yılınızın olduğu şuan gülüyorum 😅.
Kardeşinin dövülmesi zoruna gitmiş. Senin herhangi ailenden biri dövülse buraya konu açsan biri sana böyle bir mejas yazsa hoşuna gider mi? Böyle düşün bir kerede anlarsın beni.
Burası webmaster forumu ama biz burayı bir ailemiz olarak görerek kullanıyoruz. Belliki sizin bakış açınız farklı bunca kişi içinden gelip siz böyle bir yorum sergilemişsiniz.
Herkes kendine yakışanı sergiler o bir abla kardeşinin bu durumda olması onu çok üzmüş içini bize dökmüş. Bana sabaha kadar anlatsa derdini dinlerim. Bazı seyler kişilikte biter.
@seymad; Sizde kafanıza takip konuyu sakın kaldırmayın hocam. Burası webmaster forumu ama biz bir aileyiz her zaman bir birimize destek olmak için varız. Profilimde WhatsApp numaram mevcut istediğiniz zaman yazabilirsiniz. İstediğiniz şekilde destek olurum.