Görüntü kalitesinin kötü oluşundan tahminim dji spark, dji phantom 2 serileri olabilir gibi geliyor
teşekkür ederim. önerir misiniz peki?
Mavic 2 pro alın mutlu olun, ucuza çözeyim derken paranızı çöpe atmayın.
Ben dji serilerinden 3 pro 4 pro ve mavic 2 pro modellerini kullandım tavsiye edeceğim aralarında mavic 2 pro pişman olmazsınız
şuan dji serisi tavsiyeniz açık ara önde gidiyor. teşekkür ederim
Biraz merak ve pratikle en fazla kontrollü ve dikkatli 3-4 uçuştu artık kontrol sizde hissedersiniz, ama hala dronu aşağıya inene kadar soğuk terler içinde çalışırsınız, sonra biraz daha rahat uzaklara yollama, çeşitli açılar yakalama işine girersiniz.
Ben en fazla 8-9 uçuş yapmışımdır. Bir kere 2 batarya ve sürelerinin iyi olması tadını damağımda bırakmıyor, eğleniyorum yani, bir uçuş en az 25-30 dk havada kalma süresi veriyor. Cihaz 2 bataryalı : )
ekleme : Eğer bütçeniz DJI modellerine yeter, ve o para sizden çıktıktan sonra, olası kaza kırım vs de sizi üzmeyecekse DJI birşey alın kesin ve net.
ama bütçe kısıtlı ve hala da iyi görüntü istiyorsanız bunu öneririm, daha altında ücret ve modeller sizi üzer. 4K çok önemli.
öncelikle detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. uçuş süresi, güvenliği ve bahsettiğiniz üzere 4k standartı kesinlikle dikkate almam gereken hususlar.
ağacın bol olduğu bir alan olduğu için aklıma bir tek kaza riski takıldı. her ne model olursa olsun ozaman önceliğim bu olmalı diye düşünüyorum.
güvenli uçuş için cisimlere yaklaştığında sensör algılaması ve olası kazaları önlemeye karşı özelliği barındıran dron tercihinde bulanacağım büyük ihtimalle.
dji phantom 3 se sahibiydim gayet işini görür diye düşünüyorum 4k çekim yapıyor bunun yanında dji mavic airlerinde iyi olduğunu düşünüyorum ancak onu hiç kullanmadım
drone satışı yapan bir sitede ürün açıklamasında şunu gördüm:
Phantom 3 SE aynı zamanda daha önce tecrübesi olan ancak uygun fiyatlı drone arayan pilotlar için de harika bir tercih.
tecrübemin olmadığını düşündüğümüzde tavsiyeniz hala geçerli midir?