Arkadaşlar merhaba,

Wordpress'te daha çok yeniyim. Birçok "Asp.Net MVC" uygulama geliştirdim, Wordpress'e merak salınca birkaç deneme yapmak istedim ancak bir yerde takıldım. Aşağıda derdimi anlatmaya çalıştım, umarım yardım bulabilirim.

Asp.Net MVC'de "Partial View" oluşturarak bir sayfayı farklı bölümlere bölerek kontrol edebiliyoruz. Aynı şekilde Wordpress'te de kısmi görüntü oluşturmak istedim ancak bununla ilgili bilgiye erişemedim.

Şöyle bir örnek vermek gerekirse;

Anasayfam 3 bölümden oluşmaktadır. Her bölümün kendi içinde başlıkları ve açıklama kısımları olacak. Ben her bölümü sayfa olarak ekleyip, o bölümün şablonunu seçerek Anasayfam olan index.php içerisinde göstermek istiyorum. Öncelikle "Template-Name" i Bolum-1, Bolum-2 ve Bolum-3 olan 3 adet php dosya oluşturdum ve içerisine html kodları yazdım. Bu html kodların içerisine the_title ve the_content fonksiyonlarını yazarak bölümlerin başlık ve içerikleri çekmeyi hedefledim ve son olarak da index.php dosyasının içerisinde get_template_part() fonksiyonunu kullanarak Bolum-1, Bolum-2 ve Bolum-3 template'leri ile oluşturulan üç sayfayı çektim. Sonucunda şöyle bir problem ile karşılaştım, the_title ve the_content fonksiyonları bölümlerin title ve content bilgisini çekmiyor, Anasayfamın title ve content bilgilerini çekmektedir.

Bu sorunu nasıl aşabilirim veya nasıl kısmi görüntü oluşturabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.