Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yukarıda da yazdım ülkede dijital okur yazar sayısı çok az bu uygulamayı insanların anası babasıda kullanıy öğrenmeleri belkide senelerini aldı ha diyince başka uygulamaya geçemiyorlar o yüzden e durum bu olunca herkes kullanmaya mecbur kalıyor ayrıca cidden alternatifi yok şuanda
Ben dijital okur yazarlıklarının düşük olduğunu düşünmüyorum türkiye açısından işe yarar bir sistem diyebilirim onlar için iletişim kurmak şu şekilde gerçekleşiyor neredeyse herkes iphone markasının bir modelini kullandığı için cihazlar arası iletişim daha kolay oluyor şimdi sen eve gidiyorsun 1 sms atayım desen ya çekmez göndermezse yada başka bişey olup mesajın gitmezse sekteye uğrayabilir ama internete erişim çok daha kolay türkiye için onun dışında bizzat amerikada ve birkaç avrupa ülkesinde yaşamakta olan arkadaşlarım olduğu için söyleyebilirim iletişim internet yönünde instagram şebeke yönünde sms işler için çalışma grupları veya bilgilendirme için ücretli üyeliği olan şirket gizliliğini koruyan uygulama lisansları kullanılmakta genel olarak. Ha gençler veya aile guplarıda ozamn ne populerse genllikle onu kullanmakta.