Gözüm kapalı silerim. Fakat eğitim sektöründe yer aldığım için ve online eğitimlerden ötürü silemiyorum.
Yerine kullanılacak bir uygulama var mı evet hatta daha iyisi TELEGRAM.
Mark'ın whatsapp'ı ücretsiz yapması kabul edilebilir bir şey değil. Neticede Whatsapp'ta bulunan verileri yedeklemek için nice sunucular kurması gerekmekte. Kimse bedavaya bir şey vermez. Hele hele merkezi Amerika'da yer alan bir firma hele hele Mark söz konusu ise.
Hep şöyle diyoruz. Abartmaya gerek yok. Saklayacak neyimiz var, kim ne yapsın senin verilerini.
Peki o zaman soruyorum arkadaş Mark neden bu konuda geri adım atmıyor, ne yapacak benim verileri mi? Verilerimi depolama, kullanma hakkını neden istiyor?
Neden kendisine yasal bir dayanak sağlayarak bu verileri almakta ısrarcı davranıyor?
Hadi biz derin devlet değiliz, hadi o kadar önemli iş insanlarıda değiliz.
Peki mütemadiyen ailelerin whatsapp'ta aile içi birbirlerine gönderdikleri açık fotoğraf ve videoların kullanılması söz konusu olursa ne olacak?
Adam standart Amerika kafası ile hareket ediyor. Yumruğunu masaya vuruyor ve diyorki hem haklıyım hem güçlüyüm. Bizede alkış yapmak düşüyor. Kraldan çok kralcı geçinerek Mark'ı savunuyoruz.