pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yüksek gösterim sağlayan pinler önerilmeden düşmüş. sürekli aynı görseller önerilmiyor malum çok akışkan bi yapı var orada. mesela yeni youtuberlar hit alana dek 100-200 video atar izlenmez izlenmez arada şans bu ya patlar birisi. ordan etkileşim kasmaya başlar sonra o video gözden düşer ama üretmeye devam ettikçe yeni içerikleri daha kolay ve geçmişe nazaran nispeten daha yoğun izlenme getirmeye başlar. burada da benzer bi mantık işliyor gibi shadow şu bu durumlarınız yoksa. üretmeye devam etmek dışında şansınız yok. ayrıca çalışma sisteminizi kontol edin başlık düzenlerinizi açıklamalarınızı vs çeşitlendirerek süreç yönetin. belki spam gibi algılanmış olabilir hesap daimi olarak tek tip çalışılıyorsa. örneğin başlıklarda 10 kelime varsa 6-7 si aynı kelimelerden oluşuyorsa vs. vs. özgün çalışmalarda deneyerek çözümler bulunur daha çok. sabit bi formülü yok.

ayrıca şu da olabilir geçenlerde yanılmıyorsam @dertliA; arkadaşımız söylemişti. pinterest repinlerin önerilmesini geri almış. yani biri içeriklerinizi repinlediğinde o görsellerin insanlara gösterilme oranları azalmaya başlamış vs. o tür bi yapı oluştuysa gösterimlerin düşmesi normal. çünkü alınan gösterimlerin çoğu repin kaynaklı.
onu ben söylemedim ama ben de okudum heralde ben bıraktım baya oldu .