Dediklerinize katılıyorum hocam.
Fake DA PA olayı yaygınlaştığından bu yana zaten tanıtım yazısı almakta uzmanlık gerektiren bir iş haline geldi

Bende sizin yaptığınız yöntemi en uygun yöntem olarak görüyorum fakat bu sıralar paravan blog olayını tekrardan denemek için ağ oluşturdum ve ağda 12 tane news kayıtlı aktif blog bulunuyor.
Denemelerim sürüyor, başarıya ulaşırsam forumdan bunu en ince ayrıntısına kadar paylaşmayı da düşünüyorum.
Aynen öyle hocam vallaha bazen üzülüyorum bazı arkadaşlar sadece DA - PA değerlerine göre alım yapıyorlar. Aldıkları adamın sitesi çöp veya henüz oturmamış ama 100 - 150 lira vermiş (yükseltme yöntemi biliyorsunuz zaten basit kendisi de yapmış olabilir) değerleri yükseltmiş yüksek fiyattan satış yapıyor. O yüzden paraları çöp olmaması adına alım yapacak arkadaşların siteleri iyi analiz etmeleri gerektiğini tavsiye ediyorum.
Hocam bende zaten sürekli yeni yöntemler deniyorum sonuçta bu sektörde ilerleyebilmek için nasıl google güncellemeler yapıyorsa aynısını bizlerinde yapması gerekiyor ki işin içinde kalabilelim.