Hocam cevabınız için çok teşekkürler 2 sorum olacaktı;
1- 4000 karakterlik bir metinde farklı kullanılacak anahtar kelime sınırlaması var mı yani 4000 karakterde 1 tür anahtar kelime mi kullansam iyidir yoksa arama hacmi yüksek rekabeti düşük, 5-6 anahtar kelime mi kullansam iyidir?
2- 1000 kelimede 30 defa anahtar kelimesi kullanılabilir dediniz. Şimdi varsayalım ki 1000 kelimelik bir metinde 3 anahtar kelimesin kullanıyorum. Bu anahtar kelimelerini 10 kez mi kullanmalıyım. Yani toplamda mı 30 kere kullanılırsa iyi olur.
Hocam 6 kelime seçtim demişsin konunda. Anahtar kelimeye çok takılma. bu 6 anahtar kelimen makaleni 6'ya böl. her anahtar kelimen için 6 başlık oluştur. Ve her başlığın altında o anahtar kelimeni özetle(Yani konusunu yaz.). Her özetin içerisinde de o anahtar kelimeni bir kere geçir. Yani; her anahtar kelimeni makalede 2 kere geçirmiş olursun. Buda toplamda 12 kere anahtar kelime geçirmek oluyor. Biz böyle biliriz makale yazmayı. Hayatım boyunca hiç bir sitemde 1.000 kelime makalede 30 kere filan anahtar kelime geçirmedim. 30'u geç 1.000 kelimede 7'yi bile geçmedim.

İyi forumlar.