AdLer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazımda belirttim aslında sorunuzun cevabını. İçerik oluşturdunuz özgün ve kaliteli ama beklediğiniz sıralamayı alamadıysanız o zaman backlink ile destekleyebilirsiniz. Son google güncellemeleri ile sizde takip ediyorsunuzdur içerik ve kalite daha ön planda. Eskiden her gün 20 30 backlink kasarak siteler çatır çatır yükseliyordu ama artık algoritma değişti o yüzden backlinki takviye olarak kullanılması gerektiğini savunuyorum. Bende sitelerime backink alıyorum tabi ki ama her gün link ekleyerek değil. 2-3 Haftada bir tanıtım yazıları ile destekliyorum. Bazen oluşturduğum içerik ilk sayfadan indexleniyor bazen 3. sayfadan durumuna göre backlink ile destekleyip ön sıralara çıkmaya çalışıyorum. Benim anlatmak istediğim 20k backlinkli bir site kaliteli bir sitedir düşüncesinin yanlış düşünce olduğudur.
Dediklerinize katılıyorum hocam.
Fake DA PA olayı yaygınlaştığından bu yana zaten tanıtım yazısı almakta uzmanlık gerektiren bir iş haline geldi
Bende sizin yaptığınız yöntemi en uygun yöntem olarak görüyorum fakat bu sıralar paravan blog olayını tekrardan denemek için ağ oluşturdum ve ağda 12 tane news kayıtlı aktif blog bulunuyor.
Denemelerim sürüyor, başarıya ulaşırsam forumdan bunu en ince ayrıntısına kadar paylaşmayı da düşünüyorum.