Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin sırrı özgün olmak. Kaliteli işler yapmak ve doğrudan son kullanıcıya hitap etmek. 1 backlink satın almadan bunu yaparak satışı yaptığınız tüm linkleri boşa çıkarabilirler. Ama aksini siz yapamazsınız. Burası forum yeri. Siz arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz ve ben de uyarıda bulunuyorum. Hacklink zararlı ve etik dışı bu konuda hemfikiriz. Ama backlink almazsan site yerinde sayar ve bu işin tek sırrı kısımları yanlış. Benim rakiplerim de aynı kafada. Madur olmayın
yokkkkk ben şunu diyorum, gidin para ile backlink alın demiyorum, ayrıca backlink satıcısıda değilim, organik olmayan her şey zararlı bu da ayrıııı. ama şunu kabul edelim eğer bir şekilde sitenize backlink gelmiyorsa yoksunuz, istediğiniz kadar özgün olun, backlink yoksa nabacaksınzı dediğim bu. ben arkadaşı yönlendirmiyorum. ama bu fikrimi hala savunuyorum backlink şart. tek çare....özgünlük diyorsanız elbette benim tüm sitelerim % 1 milyon özgün mesela, hepsinde hemfikiriz. paralı parasız ben onu bilmem ama backlink yoksa hiç bir şekilde yükselmiyor değerler