Merhabalar, bugün amazon.com.tr de komik bir olay yaşadım. Sizlerle de paylaşmak istedim. Bu paylaşacağım olay şikayet vs değil sadece komik bir anıdır. Bugün sultan papağanım için vitamin ve ballı kraker sipariş ederken nasıl olsa toplu gelecek ve indirimli diye eti Karam da ekledim. Az önce siparişi kontrol edince vitamin ve krakerin gönderildiğini eti karamın gönderilmediğini gördüm müşteri hizmetlerine sordum bu durumu hepsini toplu aldım hepsini da Amazon satıyor niye ayrı ayrı gönderiliyor diye, gönderim depodaki katalog ve stok durumuna göre değişiyor bu bizim elimizde değil bu nedenle iki ayrı paket olarak gelecek ancak teslimat tarihi değişmeyecek dediler. Bir adet karamı ayrı kutuda getirecek kargo şirketine acıdım. Çünkü sadece bir adet karamı taa islanbuldan Bursa'ya getirrtmek saygısızlık gibi geldi bana 😁 bilseydim bakkaldan alırdım. İptal edelim deyince de sipariş verileli 30dk dan uzun sürdüğü için iptal edemiyorum ama zaten o kargo da prime dahilinde ücretsiz sorun olmaz dedi. Bende iptal talebi oluşturdum bekliyorum sanırım iptal olmayacak. Ee ne yapalım İstanbul'dan tek başına gelen eti Karam yemek de varmış şu hayatta 😂