Prowess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satmamanız için teknik bir engel yok, ürünlerin pazar araştırması yapılır yatırım planı çıkartılır rakamlarda iş okeyse start verilir.

Kolay olmadığını bende defalarca belirttim, eğer işi yapacak kişi gelip binlerce kişinin gördüğü ürüne yatırım yapacaksa zaten bu işi yapmasın. Ürün sahteymiş satmadığım için bilmiyorum kendi sattığım ürünlerden birisiyle değiştireceğim örnek ürünü.
İlk mesajınızda Amerika'da şirket kurmak zorundasınız yoksa bu iş ile yapılmaz diye yaptığınız yorumlar katılmıyorum, bunu teyit ettirdiğiniz kişilere güvenmemenizi tavsiye ederim.

Valla hocam anlamadım, massimoya karşısın ama paylaştığın kişilere bakıyorum Mehmet Tek 800TL ödedim, Tuger'in eğitimi zaten 690$
Anlaşılan siz eğitimleri almamışınız, bu kişilerin eğitimlerine göz atmış birisi olarak bunu sana net bir şekilde söyleyebilirim youtube videoları ile eğitim videoları arasında aşırı fark var youtube videoların hepsi bir şekilde bilgi verip eğitime çekmek için, detay hiçbir konu yok bunların hepsini bütün eğitimciler parayı aldıktan sonra veriyorlar

Eğer siz eğitimsiz yapabildim diyorsanız oluyormuş saygı duyuyorum, ama bana pek mümkün gibi gelmiyor.
Söylediğim isimlerin ücretsiz eğitimleri var ve yeterli seviyede bence. Ama hak verdiğim konu şu, birçok kişinin amacı; ücretsiz bilgi verip ücretli içeriğini satmak. Ben kimsenin boş yere para kaptırmasını istemediğim için bunları yazdım, herkesin görüşü muhakkak farklıdır. İyi forumlar.

Bu işin eğitimsiz olmayacağını düşünüyorsanız buradan yapmak isteyen arkadaşlara tavsiye vermek adına kimlerin eğitimlerini önerdiğinizi yazarsanız arkadaşlar gerekli maliyeti ona göre hesaplar. @Prowess;