ByMezarkabul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocalarım birşey sormak istiyorum;
Trendyol ve kendi web sitem de aktif olarak giyim üzerine satış yapmaktayım, öyle basit 50-100 liralık günlük ürünler değil %95 özel gün ürünler, sepet ortalamam 180tl, 500 liraya kadar ürünlerim mevcut, şahıs şirketi mevcut ve ben bu ürünleri Amazon üzerinden satabilirmiyim?
Satmamanız için teknik bir engel yok, ürünlerin pazar araştırması yapılır yatırım planı çıkartılır rakamlarda iş okeyse start verilir.

furkanture adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben iş yapılmaz kötü demedim. Sadece bahsettiğiniz kadar kolay değil. Örnekleme yaptığınız ürün sahte. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Ve sonu hüsran konuyu açan insan bu yorumları görmezse ve hesabı varsa gidip o ürünü alabilir sonunda suspend yiyebilir. İşi öğrenmek isteyenler için youtubeda bir sürü kaynak var. Yanlış bilgi vereceğime hiç vermem daha iyi diye düşünüyorum. Vergi konularında amerika'da çok büyük bir kitlenin tüm muhasebe işlerini kendi yaptığını ve ileri derece uzmanlık gerekmediğini bildirmek istiyorum. Türkiye kadar karışık değil. Ben bilgileri teyit etmeden yorum yapmıyorum.
Kolay olmadığını bende defalarca belirttim, eğer işi yapacak kişi gelip binlerce kişinin gördüğü ürüne yatırım yapacaksa zaten bu işi yapmasın. Ürün sahteymiş satmadığım için bilmiyorum kendi sattığım ürünlerden birisiyle değiştireceğim örnek ürünü.
İlk mesajınızda Amerika'da şirket kurmak zorundasınız yoksa bu iş ile yapılmaz diye yaptığınız yorumlar katılmıyorum, bunu teyit ettirdiğiniz kişilere güvenmemenizi tavsiye ederim.

ikayhanlar130 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hem eğitimlere karşı olduğumu bilip hem de niye massimo'dan eğitim almadığımı soruyorsunuz Ben arkadaşları yönlendirecek eğitimcileri paylaşayım.
1-Youtube Turan Ceviz
2-Youtube Mehmet Tek
3-Sırf herşeyin derli toplu halinin olmasını istiyorsanız diye yazıyorum, Mehmet Tek Amazon FBA Udemy kursu. En son 19 liraydı güncel fiyatı bilmiyorum.
4- Youtube Tuger Akkaya'nın ücretsiz eğitimleri.

Valla o kadar açık ve net söylüyorum ki tek kuruş eğitimlere vermeden istediğiniz kadar başarılı olabilirsiniz. Hatta aksine eğitim almadan daha başarılı olacağını düşünüyorum. Bu işte kafanızı kurcalayan her olayda cevabınızı ücretsiz bulabileceksiniz. Ben şuan hiçbir sorun yaşamadan gayet güzel bir şekilde satış yapabiliyorum ve 1 kuruş eğitim ücreti ödemedim. Amerikada şirket kurarkende başınıza gelecek 1000 dolarlara şirket kurarım diyenler çıkacak hiçbirine gerek yok.
Valla hocam anlamadım, massimoya karşısın ama paylaştığın kişilere bakıyorum Mehmet Tek 800TL ödedim, Tuger'in eğitimi zaten 690$
Anlaşılan siz eğitimleri almamışınız, bu kişilerin eğitimlerine göz atmış birisi olarak bunu sana net bir şekilde söyleyebilirim youtube videoları ile eğitim videoları arasında aşırı fark var youtube videoların hepsi bir şekilde bilgi verip eğitime çekmek için, detay hiçbir konu yok bunların hepsini bütün eğitimciler parayı aldıktan sonra veriyorlar

Eğer siz eğitimsiz yapabildim diyorsanız oluyormuş saygı duyuyorum, ama bana pek mümkün gibi gelmiyor.