furkanture adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer hesabınız Türkiye'de kurulmuş bir şirket üzerine ise çifte vergilendirme anlaşması olduğu için o işleri türkiye'den bir mali müşavir ile görüşüp öğrenmelisiniz.
Ek olarak arbitraj ve ürün araştırma konusunda yetkili bilgiye veya tecrübeye sahip değilseniz insanları yanlış yönlendirmeyin. Yazdıklarım herkesin iyiliği için herhangi bir manipülasyon olarak algılamayın.
İşte aslında duymak istediklerim bunlar, ilk mesajda Amerika'da şirket kurmak zorundasınız diye başlayan söylemlerden işin uzmanlarına danışmanlısınıza gelebildik. Aklı olan bir kişi, ticaret yapıyorsa şirket kurması gerektiğini biliyordur.

Paylaşılan sadece örnek bir ürünü ele alıp işin mantığı, yapılışı gibi asıl olaylara bakmadan iş yapılmaz kötü demek doğru değil. Binlerce hatta yüzbinlerce ürün var konuda belirtildiği gibi bu işi herkes yapar, başarıyı yakalayacak kişiler zaman harcayıp doğru tedarikçi ve doğru fiyatı bulabilen kişiler olacaktır.

Ben bildiğim, tecrübem olduğu konuları anlatıyorum. Alanım olmayan uzman olmadığım şeylere burnumu sokmuyorum. Daha iyisini biliyorsanız siz anlatın bizde sizden dinleyelim, paylaştıkça çoğalır.

ikayhanlar130 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sıfırdan başladım ve kimseden 1 kuruşa eğitim almadım, 1 saatlik amerikada hesap açma işlemi için bile binlerce lira isteyenler var aklınız hayaliniz şaşar, bu işe sıfırdan başlayan biri karşısında 500 tane eğitim satan insan görecek ki bunlardan doğru kişiyi bulması imkansıza yakın. Asla ama asla tek bir kuruş eğitime gitmemeli, bu işin eğitimini verecek kadar uzman bir insan eğitim kazandığı paraları günlük satışlardan kazanıyordur zaten. Haberlere bile konu oldu milletten 3-5 k para alıp eğitim adı altında amazon kullanıcı panelini anlatan insanlar var. Bu işe girmek isteyen araştırsın çabalasın uğraşsın ama asla 1 kuruş eğitim ücreti vermesin. Zaten tüm adımların anlatımı youtube ve facebook gruplarında var.

Şirket konusuna gelirsek bende amerikada şirket açarak bu işleri yapmaktayım, vergisel olarak benim araştırmalarımda gördüğüm aynı adsense'deki duruma çok benzer. Kişisel hesabınızla vergi vermeden belli bir miktara kadar yapabilirsiniz ancak sonrasında tepenize çökebiliyorlar. Amerikada şirket kurmak çok zor birşey değil bunu da girecek arkadaşlar araştırsınlar.
Eğitimsiz yapılmaz asla demiyorum, yapılabilir ama başarı ve hedeflenen yol çok uzaklarda olur.
Ama şuda var aldığım bir eğitim 49 saat derli toplu, herşey detaylıca adım adım işlenmiş ve sorularımızın cevaplanmasına para ödüyoruz. Bunu Türkçe olarak youtube'de bulamayız, derli toplu olmasını bırakın bazı konularda asla Türkçe içerik bile yok.

Eğitim almasam bu aşamaları aylar süren süreçte tecrübe edebilim fakat yanlış bir yerde bu bana zarar olarak dönmesi muhtemel.
Eğitimide xxgroup, yyplus gibi yerlerden değil Amazon ile ilgili büyük bir kaç facebook grubu var orada girip eğitim verenlerin profiline girdiğinizde grup paylaşımları ve yt kanallarına girdiğinizde zaten ne olup olmadığı belli oluyor

@ikayhanlar130; size isimde vereyim eğer bu kadar karşısınız eğitimlere massimo'dan neden eğitim almıyorsunuz, genel olarak eğitim almaya mı karşısınız yoksa 49 saat boyunca anlattıklarını ücretsiz bulabiliyor muyuz