Merhabalar herkese hayırlı bayramlar öncelikle. Konuyu açma sebebim 350 dolar eşikli hesaplar hakkında söylenen bazı yanlışları düzeltmek içindir. Şimdiden uyarıyorum son 1 haftadır bende hesap açamıyorum stok hesaplarım ile devam ediyorum, satışım yok şuan.
1-) Mobil uygulamalara reklam açılmaz.
- neden mobil uygulamaya reklam açılmasın? Reklam hesaplarının ne farkı var, birinde mobil için diğerinde arama motoru için reklamlarmıdır 😂 bu sadece hesabınızın kalitesizliğindendir.
2-) youtube reklamı açılmaz veya açılırsa aynı kanala 2. Reklam girilmez
- hayır açılır, ben tek kanala 2 farklı hesapta reklam girdim tek hesapta 3 farklı videosuna hemde.
3-) eşikli hesaplar ile reklam açınca verimsiz
- bu sizin reklam ayarlarınıza bağlı tamamen, örneğin bir alışveriş sitesi için önemli olan reklamın devamlılığıdır topladığınız datalar ve dönüşümlerdir tamamen haliyle alışveriş sitesi için bir nevi verimsiz geçer.
4-) paket satış sitelerine çıkılan reklamların sistemleri atlatma gibi patlama sebebleri tamamen kullandığınız SSL - HOST - CLOAKER - ANAHTAR KELİME - BAŞLIKLAR ile ilgilidir.
5-) Reklam gösterimi almıyorsa ve Manuel tbm verdiyseniz reklamın öğrenme sürecini bitirdiği zamanı bekleyin, Google o süreçten sonra kendisi size önerilerde bulunuyor.
Soru soracak varsa lütfen konu altından sorsun, bunlar hepsi benim deneyimlerimdir ağızdan duyma bilgiler değildir herkese iyi günler.
Forumda benden çok daha tecrübeli ve deneyimli arkadaşlar vardır, ama benim amacım herkese az bile olsa fayda sağlamak.