Prowess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek ürün halı hazırda sattığım bir ürün değil, takdir edersiniz ki kendi sattığım ürünleri buradan paylaşmam doğru olmaz.
Ben ürünleri yazılım ile tespit ediyorum bu önüme geldi ve konuya ekledim. Trendyol'da satılan ürün sahteymiş bunu bilmiyordum ayrıca ürüne karar vermeden önce satıcı arkadaşın detaylıca araştırması en öncelikli görevlerinden biri, eğer bir yatırım yapıyorsa markayıda, toptancıyıda her şeyini araştırıp ondan sonra ürüne yatırım yapmalı.
@furkanture; size sormak istediğim Amerika'da mali müşavir veya Amerika'da bu işlerimi yapıyorsunuz da vergisel konularda net açıklamalar yapabiliyorsunuz?
Sizin söylediklerinin tersi bilgileri mali müşavirimizden aldık çünkü eğer mesleğiniz buysa ciddiye alacağım.

Bedava peynir fare kapanında olur diye bir söz var, uğraşmadan çabalamadan elbette olmaz. Ama heves kırmayada gerek yok, 300 dolar bile kazanılsa asgari ücret ile eşdeğer ki biraz mesai harcayınca olmayacak birşey değil.
Eğitim konusun da ise size katılmıyorum iyi ki eğitim almışım eğitime verdiğim paranın kaç katını kazandığımı hesaplayamam bile burada önemli olan doğru kişiden eğitim almak.

Amerika'da şirketim var aktif olarak wholesale modeli ile çalışıyorum.