Sürekli hastaneye gelen bir şahıs vardı. Ottan çöpten sebeplerle benim nöbetim olduğu zamanlarda gelip oram ağrıyor buram ağrıyor diyordu sürekli acile geliyordu. İlk başta psikolojik sandım fakat olay farklıymış. Arkadaş tamamen bana takıntılı olmuş. Kendisiyle görüşemeyeceğimi güzel bir dil ile belirttim.
Dün itibariyle izmire gelmiştim. Nereden çıktı ise bulmuş erkek kardeşim ile denk gelmiş kardeşimi dövmüş, Benim telefonumda kardeşimdeydi saldıran şahıs kırmış. Kardeşim de pek arkadaşı olmayan kendi halinde takılan bir insan hiç kimseye bulaşmaz yani. Sabaha kadar ulaşamadım sabah zorla eve gelmiş şuan yatıyor. Ben bu şahsı defalarca şikayet etmeme rağmen hiç bir şey olmadı takip edip bir de aileme saldırıyor. Ağzını yüzünü hep morartmış kardeşimin cüzdanını alıp fırlatmış. Bunları yaparken kimsede bir şey dememiş. Sabah bana ağladı kimsem yok diye çok üzüldüm. Şikayet etmeye gideceğim öğleden sonra. Keşke bana saldırsaydı diyorum kardeşimi gördükçe çok üzülüyorum. Gidip arkadaşlarıma yada akrabalarıma bahsedemiyorum böyle bir konuyu. Sadece buraya içimi dökmek istedim.
Edit: Buda telefon
https://www.hizliresim.com/pb9bkcq
Arkadaşlar kırılan telefon benim telefonum whatsapp bildirimlerinizi duyuyorum fakat ekran olmadığından göremiyorum.
Merkezde mi gorev yapiyorsun yoksa bir ilcedemi ? Kardesini nerde dovdu bu sahis? Daha once bir sekilde telefonla vrya sosyal medya araciligiyla taciz var mi? Yani bazi seref yoksunu insanlar bu durumlari takinti haline getiriyorlar. Belkide kardesini senin erkek arkadasin vs zannetti. Ama hic gec kalmadan sikayetci ol ki bu durum saklanacak bir durumda degil ailenin veya yakin arkadaslarinin kesinlikle haberi olsun