Konu'da paylaştığınız Flex Tape ürünü Çin'de yapılmış olup sahte bir üründür. Listesini paylaştığınız üründeki satıcıların bir çoğu sahte ürün sattığı için suspend oldu. Türkiye'deki ürünün sahte olduğunu flex-tape markası ile doğrudan iletişime geçerek doğrulayabilirsiniz.
Türkiye'den gönderilebilecek ne kadar ürün var ise hepsini biliyorum.
Bu işi yapacaksanız kesinlikle ama kesinlikle Türkiye'den ürün göndererek yapmayın. Sadece hacim kasarsınız.
1-2 iade geldiğinde birkaç tane kıl müşteriye denk geldiğinizde ürününüz orjinal olsa bile türkçe etiket veya yazı olduğu için suspend olma ihtimaliniz yüksek. Ek olarak Türk satıcıların vizyonsuzluğu,bilgisizliği yüzünden ürünlerde kar oranı diye bir şey yok amazonda ettiğiniz 1-2 $ kar marjı kar değildir. Öte yandan 200 satış işlemi veya 20k$ ciro olduğunda amazon tarafından bilgileriniz irs'e gönderiliyor. Fiziksel olarak satışı orada yaptığınız için şirket kurmak,eyalet vergisi ödemek,federal gelir vergisi ödemek v.b gibi şeylerle karşılaşacaksınız. Aldım gönderdim ve sattım demekle olmuyor maleseff. Türkiye'de sahte ürün çok fazla var. Mağdur olanların birkaçı;