HSNv2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, eğer 1-2 bin daha koyup güzel bir şey almak istersen Huawei modellerini öneririm. ben D15 modelini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum(2 oldu) eğer çok ciddi oyunlar oynamayacaksan eğer ısınma problemi de yapmaz. Harici Ekran kartı yok ancak AMD R7 işlemci var benimkisinde. Gta 5 Valorant LoL bu üç oyun yüklü bilgisayarımda ve 2-3 saat Gta V düşük ayarlarda oynadığımda bile PC ısınmıyor. bazen saatlerce valorant oynuyorum anca o zaman biraz ısınma oluyor. Ancak 65 Dereceyi geçmedi. Kullanış açısından çok güzel bir cihaz yani toucpadi klavyesi şahane. İncecik ekran çerçevesi ile premium bir deneyim sunuyor diyebilirm. Biraz Mac çakması gibi gelebilir başlarda ancak Huaweinin bu pazarda yeri artık çok farklı. Tüm cihazlarımı yavaştan Huaweyi olarak değiştirmeye başladım. Size araştırmanızı öneriyorum hemen gidip alın demiyorum tabii kide. Ancak alacaksanız da D16 Modeline bakın derim. Bazı eksiklikler o modelde kapatılmış Ekran klavyesi ışığı gibi.

Özetle cihaz iş için örnek monster gibi oyun bilgisayarları ile kıyaslamayınız.

EDİT: en sevdiğim yanını eklemeyi unutmuşum.
Kendisi kuş gibi çok hafif ev incecik
Tavsiyeniz için teşekkür ederim bakacağım dediğim gibi oyun skalam Knight benim ekstra bir performans beklemiyorum dediğiniz gibi bir laptop da konforumu arttırır.