Hocam daha önce bu tarz konu açtım 1 kez domain alım satım yapmayan ama işini bilen bir arkadaş yorum yapmıştı yararları eleştirler aldım bir arkadaş sizin gibi domain alım satım yapıyordu ama gereğini açıklamadı bana oda beğenmedi siz beğenmediniz.Olumsuz yorum alabilirim ama nedeni öğrenmem gerekiyor.
Sizin aldığınız domainler bazıları Gomlek.net psikopat.net MasAllah.net iskonto.net projeksiyon.net fitre.net solunum.net planlama.net bu domainler sizin siz domain alım satım yapan en iyisi seçip parası verip alırsınız almaya çalışırsınız yada ben kendi domainler baktığım zaman siz aldığınız domainler baktığımız zaman çok fark görmüyorum.Burda benim göremediğim olay nedir hocam açıklarsanız mutlu olurum.
Domain jenerik diyip hepsini alamayız.
Hitap ettiği kesim önemli, dar bir alanda kalmamalı benim listemdede sonradan pişman olduklarım var ve listenizde bulunanlardan daha iyi domainleri teklif almadığından zararına sattığımda oldu. Yazdığım yorum yaptığım ticaretlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda, marka olabilir birden fazla alana hitap edebilen domainler daha hızlı ve beklentiyi karşılayan şekilde satılıyor. Bizzat buyrun iyot vs. Bunlarla ne yapılabilir ? Bir marka çıkarmı ?.
Ben forumda daha önceden de faydalı olabilecek birçok konular açtım kullandığım siteleri vs. paylaştım önemli olan domainlerin hepsini toplayıp sonradan satamayıp parayı çöpe atmak değil. Bilinçli araştırarak ama 1 tane alıp onu doğru fiyata satıp ticaretin devamını getirmek önemli, ilk zamanlar
şimdi gülerek baktığım çok domainler aldım alma diyen büyüklerimi dinlemeden çünkü onların geçtiği yollardan ben o zamanlar geçmemiştim.
Doğru domain alıp doğru fiyatlama ile doğru müşteriyi bulana kadar sabredip satış yaptıkdan sonra, deneme yanılma için illaki 3-5 şunuda alayım diyeceğiniz domainler olabilir ama önce doğru, bilindik daha önce tecrübe edileni yapmanız size fayda sağlayacaktır.