shopdanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Grafiker değilim fakat; size 150Tl fazla gelmiş olabilir. kimisi için de 150Tl'ye bukadardır. Kullanılacak site içerisinde ne kadar uyumlu durduğuyla alakalı bir durum bu.
Şahsi görüşüm; platform içerisinde 26. Gününde insanları çalışmalarıyla yermeniz hoş değil. Gördüğüm kadarıyla büyük bir çalışma da değilmiş.
Kısaca buraya bu konuyu açmak yerine, çalışma yapan arkadaşaçalışmayı beğenmediğinizi ve almak istemediğinizi tekrar daha özgün bir içerik oluşturmasını istediğinizi iletebilirdiniz.
Bu tarz bir logoyu maksimum 30 dakikada basit düzey photoshop bilen birisi yapabilir çok fazla işim olduğu için işi biraz daha profesyoneline bırakmak istedim yapılan sunum bu diğer forum üyelerinin bu logoya kaç türk lirası ücret ödeyeceğini merak ettiğim için açtım her hangi bir şekilde birisi karalamak ya da ekmeğiyle oynamak gibi bir durum düşünmedim yapan kişiyide etiketlemedim.

alperaydenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin yaptığınız biraz ayıp, tasarımcı arkadaşın yaptığı daha garip bi ayıp, amacım polemik yaratmak değil diğer okuyuculara mesajım var izninizle.

- FORUM SPOTU -
Değerli forum üyeleri; markanız için ekonomik çözümler ararken zarara uğramayın. Alanında profesyonel ve referanslı şirketler/şahıslar ile çalışın. Herkese bol şans.
- FORUM SPOTU -
Alanında profesyonel olduğunu düşünüyordum +350 başarlı tradesi vardı buna güvenerek yaptırdım zaten