Merhaba,
Dogecoin muhabbetleri ilk çıktığında projesi yok, shitcoin vb. yorumlar yapılıyordu / yapıyorduk ama işler tersine dönmek üzere.
Öyle görünüyor ki, yakın zamanda Tesla araç satışı konusunda Dogecoin ile ödeme kabul edecek. Bu gelişme, Doge için ilk ve en önemli proje olacak.
Evet, bugüne kadar bir projesi yoktu. Doğru, manipüle edilerek bugünlere kadar geldi fakat ibre tam tersi yöne dönmeye başlayacak gibi.
Şayet ‘artık Tesla bugünden itibaren Doge ile ödeme kabul ediyor’ derse, aynı gün içinde en az x10’luk bir yükseliş gözlemlenebilir.
Fakaaaat, yeter arkadaş yoruldum, ben bu kripto para biriminden desteğimi çekiyorum derse, o an çok sayıda insanın bitme noktasına gelmesinin habercisi olur.

Şahsen, yatırımlarım için kullandığım nakdin bir bölümü ile alım yaptım ve değer kazanmasını ümit ediyorum. Aksi yönde, oluşabilecek kötü senaryolara da hazırlıklıyım.

Sadece kendi fikrimi ve yaptığım alımı ifade etmeye çalıştım. Sadece ytd yazıp geçmek istemiyorum fakat olan biten bu. Konuyu görünce alıp yapmak veya yapmamak herkesin hür iradesine bağlıdır, kimseye tavsiye vermiyorum.
Sevgiler