Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 haftadır benzer durumu bende web sitemde yaşıyorum.
Normalde içerik paylasınca o gün çoşar ertesi gün sönerdi son 2-3 gündür 1 hafta onceki yazılara hit geliyor garip bir sekilde sanıyorumki çoğu sosyal medya için böyle bu
Sadece fb kullanıyorum artık hocam pinterest iyidi eskiden bitti artık benim için hit olayı ordan.
KelesMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alaka düzey puanının evrilmiş hali sanırsam. İçeriğiniz dikkat çektikçe daha büyük kitlelere gösteriliyor. Birden fazla reklam açan reklamverenlerin içeriğini sınayıp daha kaliteli verim alabilmesi adına yapılan çalışma. Yani halk diliyle anlatmak gerekirse; kardeşim bu görsel çok tutmuyor, insanlar buna ilgi göstermiyor biz bunu çok şeyapmayalım. Sen daha iyi bir görsel koy ilgi görürse biz onu patlatırız yürür gider demek istiyor facebook.
Kesinlikle katılıyorum 1-2 sene öncesi içeriklerin resişmlerini değişip aynı içeriği paylaşınca hit patlaması yaşadım yaşıyorumda ay içerisinde 2-3 kez min. Bu kanıyı kulak arkası yapmıştım ama tekrar deneyeceğim gönderinlerin görsellerini değişerek deniyeyim bakalım.

CeMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direk bağlantılı paylaşımlar için mi yoksa görsel üstü yazı türü paylaşımlarla alakalı bir konu mu acaba.
(Bağlantılı)Görsellerde sorun yok hocam bende yok en azından. Bağlantı paylaşımları enterasanlaştı sadece son zamanlarda.