samethavar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne demeye çalışıyorsun sen,israili biliyorsun yılarca müslüman lara eziyet etmiş bi topluluktan bi devleten bahsediyoruz.Gelipte yahudi hrisrtiyan adamlara helal olsun mu diyeyim ?
Ben helal olsun de mi dedim ? Gidip insanların ölmesine elhamdülillah demek nedir peki ? Olan iki tarafın halkına oluyor. Sanki o füzeler devlet başkanlarının kafalarına düşüyor da seviniyorsunuz. O füzeler devlet büyüklerine değil, yandaşlara değil HALKIN BAŞINA DÜŞÜYOR! Bunu anlamak ne kadar zor olabilir ? Ben diyorum ki din dil ırk ayrımı yapmıyorum, sen gelmişsin yahudi, hristiyan mı savunalım diyorsun. Banane kiminin dininden, ırkından. Orada ölenlerin, enkaz altlarında kalanların neredeyse hepsi sivil. Olan yine halka oldu, sevinen yine halk oldu ben anlamıyorum. Burada ne kadar bu savaşı destekleyen varsa yorumunu beğenmişsiniz, sizin barış falan istediğiniz yok. Sence bu böyle giderse Filistin kazanır mı sanıyorsun ? İsrailin arkasında birçok güçlü batı devleti var, sence Filistin'in kazanmasına göz yumarlar mı ? Ayrıca teknoloji ve askeriye olarak İsrail çok daha ilerde bir devlet. Bu böyle giderse Filistin diye bir şey belki de kalmayacak ortada, o zaman daha mı iyi olur ? Çünkü senin düşünce yapına göre böyle. Berbat bir düşünce yapısına sahipsin ve sanırım ya savaşın hep masum evlerinin ocaklarını yaktığını bilmiyorsun ya da bundan keyif alıyorsun. İnsanlar ölüyor diyorum gelmiş yahudi, hristiyan, müslüman diye ayırıyor...