Bu ne şimdi ? İnsanların ölmesi size keyif mi veriyor ? Din dil ırk ayırmaksızın hiç bir iyi insan ölmeyi hak etmiyor. O füzelerin düştüğü yerde her ölen kişinin kötü insan ve ırkçı olduğunu mu sanıyorsunuz ? Evet Filistine de bomba atıldı, keşke hiç böyle bir şey olmasaydı, keşke toprak ve din uğruna birbirinin halkını katleden devlet başkanları olmasaydı, ama siz gelip burada daha fazla insanın ölümüne elhamdülillah diyorsunuz. Savaş olmasa demek yerine daha çok insan ölsün demek istiyorsunuz. Barış yerine daha çok savaş, daha çok kan dökülsün istiyorsunuz. Benim İsrail'de arkadaşım var, son 1 aydır pek konuşamadım ve son haberlerden sonra hâlâ ondan haber alamıyorum. Bu düşünce yapısı gerçekten çok sıkıntılı, din dil ırk ayrımı olmasın diyorsunuz sonra kendiniz de yapıyorsunuz. Dünya'da o kadar devlet başkanından şu savaşın bitmesini isteyen sayısı hâlâ çok azken, birde ülke vatandaşlarının bu tür iğrenç savaşlara destek vermesini cidden hâlâ anlam veremiyorum. Filistin'de ölen çocukta, İsrail'de ölen çocuk değil mi ? Filistin'de ölen hamile de, İsrail'de ölen hamile değil mi ? Bu liste böyle uzar gider. Gören de sanar ki bütün İsrail halkı devletinin yaptığını destekliyor, evet bir kısmı maalesef böyle iğrenç bir savaşı destekliyor ama her insan aynı değildir.
Hocam ne demeye çalışıyorsun sen,israili biliyorsun yılarca müslüman lara eziyet etmiş bi topluluktan bi devleten bahsediyoruz.Gelipte yahudi hrisrtiyan adamlara helal olsun mu diyeyim ?
üzüldüğüm bi nokta olan çocuklara oluyor