Free sürümde pek istanbul'dan getirmiyor sanırım. Hız için kullanılacaksa ve sunucu TR lokasyon ise bence gerek yok. Saldırı ve güvenlik tedbirleri için kullanabilirsiniz elbette. Ayrıca trafik yükünü de büyük oranda kendine alıyor.
Ücretli ve ücretsiz sürümünü de kullanıyorum.
Trde hostingler çok berbat. Çok sorun yaşanıyor. Böyle olunca o lokasyon avantajını yaşayamıyorsunuz. Çok iyi bir hosting bulursanız, turhost gibi ve parası sizi zorlamayacaksa örneğin wp başlangıç ilk sene 150 2. sene 300 ödeyeceğim filan derseniz o zaman kesinlikle kullanabilirsiniz size katılırım. Tabi 3 sene ödemede çok daha uygun oluyor ama çok fazla site açacaksanız yine dezavantaj
Şöyle söyleyeyim Almanya bir sunucu kullanıyorum cloudflare var Entere basınca 1 sn site açılıyor. Fiyat olarak 3x fazla para veriyorum ama şöyle söyleyeyim eğer çok site açacağım derseniz kesinlikle bir bulut sunucu kiralayıp panelli panelsiz bir sistem kurup sitelerinizi oarada barındırırsanız kesinlikle çok çok çok avantajlıya geliyor hem hızlı oluyor sınır olmuyor ve kesinti yaşamıyorsunuz. Hız konusunda Türkiyedki hızdan farkı olmuyor cloudflare kullanımında. Sanırım veri Türkiye merkezinden sağıtılıyor değilse bile çok hızlı olduğunu tekrar söylemeliyim