Hodari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ediyorum @bbthns; Bilgi paylaşımı için @tonylothbrook; teşekkür ediyorum. Güzel bir paylaşım. Aslına bakarsanız webde araştırdıktan sonra neredeyse her şeyin yolunu yordamını bulmak mümkün. Ama ben bu forumdan ekmek yiyorum, dolayısıyla 3'e 5'e bakmadan forumdan ürün veya hizmetler satın alıyorum. Ekosistemin dönmesi lazım. Reklam işi yapan bir arkadaştan hizmet aldım, konusuna yorum yaptım, senden sonra 5 müşteri yazdı dedi, sonra o benim domainlerimden birini sattı. Birbirimize hiç komisyonda vermedik, ben ona, o bana fayda sağladı. Ben biraz bu açıdan bakıyorum fakat imkanı olmayanlar için @tonylothbrook; un paylaşımı makul. Fakat @bbthns; de eğitim seti hediyesi, güzel yaklaşımı beni ondan almaya da meyil ediyor açıkçası. Misal @Bip; den 10 liraya kanva aldım, 3-5 soru sordum, usanmadan sıkılmadan cevapladı. Şimdi @Bip; çıkıp 50 liraya, 100 liraya benim biraz uğraşıp bedavaya alabileceğim bir hizmeti satsa, ben gider yine ondan alırım. Hem iyi bir satıcı, hem de odaklanmam gereken, kendi yapmış olduğum işler var.
Sizinle tanıştığıma ve çalıştığıma memnun oldum Teşekkürler. Tekrar çalışmak ümidiyle. İyi forumlar @Hodari;