s0kuLLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne grafiği ne indikatörü yahu. Başka coin olsa anlarımda bide doge üzerinden analiz kasmayın gözünüzü seveyim Bir twitle artar, bir twitle azalır. Analiz yapmaya boşuna kasmayın..
Hocam işte bu maalesef teknik bilgi eksikliğinden. Çünkü manipülatif olarak yükselse dahi tekniğe göre hareket eder. Piyasa ana hareket ve tersi yönde düzeltmelerden oluşur. Düzeltme bitiminde ana hareket devam eder. Koinin adının doge, shiba, btc ...vb. olması bu tekniği değiştirmez. Bakın bunu grafikte gösterdiğim yerlerden almadan belki 3-5 gün önce, ortak hareket ettiğim arkadaşım, Elon'un "Dogelerinizi satın." tweete attığını söylemişti. Baktım, evet satın demiş, adam. Sattım mı, hayır. Gerçi ondan belirli bir süre sonra da doge için olumlu tweetler atmış. Anlayacağınız şekilde şöyle ifade edeyim, adam piyasa yapıcı olduğu için düzeltme ve ana hareketlerle ilgili "bazen" tüyo veriyor. Amacı bizi düşündüğünden değil tabi, ne kadar fazla alıcı toplarsa, o kadar kişiyi silkeler tepeden düşerken. Kısaca, piyasasada kusursuza yakın bir matematik var. Biz bu ritmi ne kadar anlayabilirsek, hata yapma olasılığımız o kadar düşer. (Teknik bilsek de hata yapabiliriz.) Yorumlarımı da paylaşımınıza karşı cevap niteliğinde yazmadım, sadece bilgi paylaşım amaçlı. Paylaşımınız için teşekkürler hocam.