Rosso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhabalar, Yakın zamanda Kuruyemiş alanında e ticaret sitesi açtım reklam vs olayına girmedik daha ama ufaktan siparişler geliyor. Gelen siparişleri Yurtiçi kargo ile 1-5 kg arası için 26 TL ödüyorum. Buda hali ile ciddi bir sorum benim için örnek vermek gerekirse Antep fıstığını KDV dahil 81 TL'ye satıyorum toptancıdan tonla almadığım için ancak %10-15 arası kar oranı oluyor. Müşteri 1Kg antep fıstığı aldığı zaman kargo ücretini diyelim sabit tuttum 15 TLye ki bir çok sitede ücretsiz kargo veya 8-9 tl olarak gözüküyor müşteri alsa bile yine de benim cebimden 11 TL çıkmış olacak. Diğer n11 veya diğer sitelerde mağaza açmadım onlarda biraz daha uygun oluyor kargo. Kendi sitem üzerinden devam edeceğim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı kargo ücretini 1-5 kg için en azından 10TL bazına nasıl çekebilirim bildiğiniz bir yöntem var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Hemen https://www.kastamo.com/ sitesinden üyelik açıyorsun ve paket alıyorsun , barkod sistemi ile uğraşmadan gönderim yaparak çok ucuza kargo gönderebilirsin +'sınıda söyleyim sistemden kapıda ödemede gönderebiliyorsun , shopier felan uğraşmanı önermem kapıda ödeme sistemi yok orada