İnsanların amaçları ne bu forumda olduğum her gün bir arkadaş çıkıp beni ezmeye çalışıyor anlam veremiyorum dün domain sponsoru arıyorum dedim domain sponsoru olan adamın sitede 1 yıl reklamını yapıcam ki forumu kurduğumda sağlam hitte çekeceğimi düşünüyorum adam bana ulaş diyor ulaşıyorum verdiği tepki o kadar satış yapıyorsun 1 domain alamıyor musun domain dileniyorsun bu nasıl tepki ya ben dilencilik mi yapıyorum istesem çıkar alırım domaini amacım sponsor bulup ona aldırıp sponsorun reklamını yapmak ve domaine vereceğim parayı reklam bütçesine ayırmak ama adam gelip bana dilencisin diyor o zaman spor kulüpleri de dilenci sizin mantığınıza göre bir satış konusu açıyorum adamla muhabbetim yok gelip konumu baltalıyor bir domain sponsoru arıyorum adam gelip konumu baltalıyor ya amaç ne yani cidden sıkıldım herkes burada bir iş yapıyor domain sponsoru arıyorum olacaksan yaz konuya veya bir şey satıyorum alacaksan yaz konuya niye tanımadığın etmediğin adamın konusunu baltalamaya çalışıyorsun ki