Çözüm bulamıyorsanız insanları bu şekilde mağdur ederek verilen para miktarını az bir miktarmış gibi gösterip burada kendinizi haklı çıkarmaya yönelik söylemde bulunmamanızı tavsiye ediyorum, insanlara karşı yaptığım öneriye bu kadar gücenmemelisiniz. "Hizmet veren sizseniz çözüm yolu bulmalısınız çünkü bir ücret alıp buna karşı insanların cebindeki parayı alıyorsunuz." Yeterince mağduriyet yarattığınız yetmiyor gibi 20 gün daha kullanacağım dedicated sunucumdan hizmetinizin sürekli ama sürekli kesintiye uğraması sebebiyle ayrıldığımı anlatıyorum. Siz burada mağdur ettiğiniz kullanıcılara karşı şimdi garanti vermiyoruz diye açıklama yapıyorsunuz açıkcası bu durum çok iç açıcı değil. DDOS konusunda garanti verdim onu açıklıyorum diye eklemişsiniz attığım SS'lerde ise DNS atak olmuş fixliyoruz diye bana mesaj geçiyorsunuz.
7 gün boyunca evet şuanda sorun yok, sorun çözüldü bu sefer bitti, fix daha sorun olmayacak gibi laflarla insanları oyalayarak yaptığınız işin profesyonellik dışında olduğunu tekrar tekrar göstermiş oluyorsunuz.
"Planlı bakım çalışmaları 5 dakika kala haber verilmez bu tarz söylemlerle de yanlış izlenimlere insanları yönlendirmeyin."