hocam zengin zaten trilyon arzlı tokene girmez. Girersede justin sun gibi manupilasyoncu ve zeki bi adam olması lazım.
Yani bu iş yatırım ve çevreyle dönüyor meme yada shit coin cıkaranların yarısı zaten belli bir süre sonra kayboluyor doge var senelerin coini onun sahibi bile ben sattım geçtim elimde ne varsa 1 araba aldım dedi.
Yani sormuşsun kendi coinimi neden alıyorum diye mesela yakmaktan bahsettin yakmak için alıyorsun. Genelde coin sahibi shit coinse yarısını kendisine alır ya yakar yada cıkınca satar bugun olduğu gibi kaybolur gider
sağlam projeli bir çok coinde ekipler kendi coinini kendi satın alıyor bi kaç gündür olan şeyler kolay yoldan zengin olma hevesi.
Ben 70 cent e 150 milyon bafe almışım bak öylesine aldım 1-2 dolara 20-30 milyon shiba akita almışım ne oldu bi twit ile fırladı hepsi sağlam proje olduğu için değil.
bugun koskoca stellar senelerin projesi sağlamlık otesi anlaşmaları olan 6 tl yi göremedi ve doge gibi bir coin 6 tl yi geçtiği zaman oldu yani bu tarz şyler insanların aç gözlülüğünden yada birinin twitinden yükselir.
Anladım.. yani böyle bir token olsaydı insanlar pumplar sonra satardı ve umutsuz vaka olurdu. Yanlış mıyım?