Merhabalar, bildiğiniz gibi başlıkta bahsettiğim tokenler ve benzerleri coin burning işlemlerini $ETH kurucusu Vitalik’in cüzdanına tokenlerini göndererek yapıyorlardı.
Bilmeyenler için Vitalik Reis piyasanın en büyük balinası ve Etherium’un kurucusu

Bugün Vitalik cüzdanındaki tüm dandik, amaçsız shitcoinleri yardım kuruşlarına bağışladı ve bu hareketi coinlerde ağır dumplara yol açtı.

Bu konuyu açmamın sebebi forumda bir sürü insan 100 dolarını x350 yapıp zengin olma hayaliyle coin önerisi istiyor. Yukarıda bahsettiğim coinler halen satılmadı dump yalnızca korkudan dolayı oldu.
En basit olarak SHIB tokenlerinin yüzde10’unu Hindistan Covid Aşısı kuru ı tarzında bir yere bağışladı bu kurum parayı kullanmak için satarsa ağır düşüşler gerçekleşebilir.

Bağışladığı bazı tokenler;
Akita tokenlerinin tümü Gitcoin community’e
Elon tokenlerinin tümünü Methuselah Foundation'a
SHIB'in %10'unu India’s Covid Relief Fund

Kısaca kedi köpekli tokenleri olan arkadaşlar şu an ve önümüzdeki dönemlerde dikkatli olmasını öneriyorum. Bu adam biraz can yakar basit balinalar gibi değil dipten aldığınız coinlerin daha dibini görebilirsiniz. Ben toplam bütçemin yüzde 5ini yalnızca bu tarz kumar tokenlerine harcıyorum. Can yakacak miktar ile asla girmiyorum.