Merhaba, 2021 mart ayında Seat Ateca satın aldım. Her şey çok güzel giderken multimedya sisteminde Apple Carplay özelliği olduğunu öğrendim fakat Seat marka araçlarda Full-link denen aktivasyon gerektiren bir sistem söz konusu. Ücret karşılığı açılabiliyor bu da hiç sorun değil ücreti karşılığı açtırmak istedim ama açılmıyor, açılamıyor.. Makyajlı kasa'da aktivasyon yapılamıyor ve tüm Ateca kullanıcıları yazılımsal problem olarak söylenen sorunun çözülmesini bekliyor.

Şikayetvar üzerinden konu da açtım fakat bu sorun uzun bir süre çözülecek gibi gözükmüyor, Doğuş Grubu kullanıcıları dikkate almamaya devam ediyor. Bu tarz konu hakkında hukuki olarak bir işlem başlatmak istiyorum fakat Forum'da bu konu hakkında bana yardımcı olacak arkadaşların önerilerini almak istedim.

Opsiyonel olarak sunulan 9.2' multi-medya sistemi test araçları dışında hiç bir araçta görmedim ve bu donanım sayesinde Full-link aktivasyonu yapılabiliyor. TR'de bir elin parmağını geçmeyen bu opsiyonlu araçlar dışında -kullanıcıların çoğu standart multimedya sistemi kullanıyor ve isteseniz de bu opsiyonel donanımı daha sonradan aracınıza yetkili servisten bile ekletemiyorsunuz ! Ekletseniz dahi araçta yazılımsal sorunlar oluştuğu bilgisini aldım.

Değerli yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum !